Spirituális Választerápia

.

Az SVT rendszere egy ingát és egy táblázatrendszert használ ahhoz, hogy feltárja és oldja a tudatalatti elme diszharmonikus hitrendszereit, traumáit, valamint az Akasha krónikákban (lélekfeljegyzésekben) szunnyadó negatív energiákat és programokat. Saját Felső Én-ünkkel, valamint Szellemünkkel teremtünk kapcsolatot, és segítségükkel végezzük el a tisztításokat.
Nagyon hatékony és gyengéd módszer, viszont a tartós eredmény eléréséhez szükség van arra, hogy az egyén is tiszta szándékkal legyen a változások felé, és mindent meg is tegyen ennek érdekében az életében.

.

Amikor én találkoztam az SVT-vel, már bő 7 éve aktívan dolgoztam magamon többféle személyiség szintű módszerrel, valamint meditációkkal, családállítással, és egész elégedett voltam az életemmel. Kíváncsiságból és szakmai tudásom, tapasztalásom szélesítése céljából gondoltam, hogy kipróbálom. Már az első alkalom meglepő áttörést és változásokat hozott. Olyan blokkokra derült fény, amelyek szinte minden életterületemre hatással voltak; alattomosan megbújva nehezítették, akadályozták a jóllét és a harmónia tartós megteremtését az életemben. Több olyan kérdésre is választ találtam a módszer segítségével, amik nehezen megfogalmazhatóan voltak bennem jelen; amikor nem tudom, mi a baj, csak azt érzem, valami nem stimmel. Az SVT segítségével összeállt egy sokkal teljesebb kép. A szellemi szférákban és a lélekfeljegyzésekben (előző életekben) végzett tisztítási folyamatmunka gyors és jelentős könnyülést hozott.

Kitanultam hát a módszert, hogy a hozzám fordulóknak az eddiginél is átfogóbb segítséget tudjak nyújtani.

.

Milyen témák és életterületek esetén hatékony az SVT?

(Pár-)kapcsolati problémák

Félelmek, fóbiák, alvászavar, depresszió, pánik

Rendszeresen visszatérő érzelmi vagy esemény-mintázatok

Függőségek

Indokolatlan fáradtság, enerváltság

Sikertelenség, előrejutási nehézségek

Munkahelyi problémák, hivatáskeresés

Tanulási nehézségek

Egészségügyi problémák (lelki hátterének oldásához)

Anyagi problémák

.

Egy SVT kezelés időtartama kb. 1,5 óra, díja: 12.000,- Ft

Helyszín: 1063 Budapest, Szinyei Merse u.

.

Baksa Bernadett

baksa.bernadett@pszichologika.com

+3630 386 1747

 

 

 

.