Egyéni önismereti folyamatmunka

Mit kaphatsz tőlem, amit magadtól (talán) nem tudsz megkapni?

.

Új nézőpontot, új energiákat.

A REND-SZER átlátható, amennyiben szellem-lélek-test egységeként tekintünk önmagunkra, és egyes részeinket nem elkülönülve, hanem egymással szoros kölcsönhatásban működő, SZER(v)ES EGÉSZként látjuk.

.

Évekig dolgoztam úgy magamon, majd segítőként, hogy a lélek és a test harmóniájának és egészségének helyreállítását tartottam szem előtt. Fontos és hasznos munka volt, eljutottam vele egy darabig. Ugyanakkor voltak olyan (probléma-)minták a saját és a klienseim életében egyaránt, amikkel nagyon lassan és nyögvenyelősen lehetett csak haladni.

A szellemi síkon teremtett, onnan hozott programjaink, karmikus adósságaink és számtalan vállalásunk minden személyiségfejlesztés és energetizálás ellenére is bizonyos keretek közt tarthatnak bennünket addig, amíg rá nem lépünk egy igazán spirituális tisztulási útra…

 .

Értő figyelmet és szeretetteli elfogadást; tiszta tükröt.

Ezt nem tudom elmagyarázni. Tapasztalni tudod.

 .

Szakmai jártasságot.

2009-2013.
Integrál szemléletű, átfogó önismereti munka és képződés
MagNet Ház – Cserményi Csilla Virág Flo

2012-2013.
Spiráldinamikai tréning, Az Élet Játéka; Önbizalom növelő tréning
Integrál Intézet – Oros Andrea Vénusz

2012-2013.
Életvezetési Tanfolyam
Élet-Öröm Programok – Schubert Andrea és Fejes János

2013-2015.
Családállító Tanácsadó képzés
Rendszerakadémia (DGfS) – Féderer Ágnes és Csurgó Sándor

2015.
Spirituális Zarándoklat Egyiptomban
Enigmák – Horváth Zoltán és Száraz György

2015.
Spirituális Választerápia Alap- és Haladó tanfolyam
Dr. Czakó Éva

2015.
Lilith Elvonulás - Burger Anikó

2015.
Hogyan tartsuk tisztán energetikai rendszerünket tanfolyam
Fényközpont – Dr. Várnai Myrtill

2015.
Tisztító meditációk és energetikai kezelések
Tar Teréz Elina

2015-2016.
Saját Valóság Teremtő tanfolyam
Pszichotréning, Galaxis csoport – Bereményi Réka

2015-2016.
Integrál szemléletű fúziós folyamatmunka
MagNet Ház – Szaniszló Emese

… és még számtalan előadás, workshop, saját élményű csoport, könyvek és videók, folyamatosan…

 .

… így talán némi bölcsességet.

Vannak olyan segítők-tanítók, akik azt vallják, össze kell törni Téged, hogy hozzáférj a traumáidhoz, hogy jól kifájd, kisírd magad – esetleg nem is figyelmeztetnek csak összetörnek… Így is lehet gyógyulni, ez olyan, mint egy sima testi műtét, csak a lélek szintjén. Felvágnak, kiveszik/megjavítják, visszavarrják…

Én már nem így dolgozom. Van olykor, hogy szükség van egy-egy fájdalmasabb beavatkozásra, ennek van létjogosultsága. Csak sokszor elkerülhető, vagy megoldható „laperoszkópiásan”, gyengédebb eszközökkel.

.

Más segítők-tanítók azt mondják, „Legyél a jelenben, meditálj, vedd észre, minden csak illúzió, csodálatos vagy, örülj!”; vagy „Isten szeret téged, légy boldog és imádkozz.”…

Ezeknek is van létjogosultsága, de mi van akkor, ha Te próbálkozol, és nem megy… Nem megy olyan harmóniát teremtened a belső és a külső világodban, amilyet szeretnél, amilyen még megtart a méltó emberi mivoltodban? …

Nem dughatjuk homokba a fejünket a racionális tények előtt. Újra és újra rá kell látnunk a saját ön-hazugságainkra, ha haladni akarunk az úton. Néha szükség van egy-egy beavatkozásra!

.

Az igazi kihívás abban áll, hogy megérezzük, mikor melyik az előrevivőbb, melyik út, melyik módszer szolgálja a legfőbb jót. Azt tapasztalom, hogy bár bőven vannak általánosan definiálható szabályszerűségek, minden ember csodálatosan egyedi és sokrétű, így igazán akkor bontakozik ki az EGYség valódi struktúrája, ha minden pillanatban alázatosan készen állunk arra, hogy tanuljunk valami újat.

Számomra a segítői munka szerelem, szenvedély, hivatás; az életem értelme; végtelen öröm- és energiaforrás. Kihívásokkal teli, felelősséget igénylő ez az út, de ezt választom: Döntésem Integrált, Tudatos Élet.

Talán segíthetek, hogy minél inkább, és minél gyakrabban úgy érezd, az életed (és benne Te MAGAD) RENDben van.

.

többet szeretnék tudni 

.

.

Baksa Bernadett
baksa.bernadett@pszichologika.com
+3630 386 1747